Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
září

Pařížská Harper's Bazaar Shopping Night #2

Mercedes-Benz Prague Fashion Week

zpět na výpis akcí
 

Dopřejte si exkluzivní zážitek z nakupování v rámci jednoho příjemného večera, kdy zůstanou butiky a obchody na Praze 1 otevřeny do noci.

Datum:01. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda
Praha se již podruhé přidává po bok světových metropolí a jeden večer v centru promění v zábavné nakupování a setkání s módou, designem a trendsettery. Přidejte se také!

Dopřejte si exkluzivní zážitek z nakupování v rámci jednoho příjemného večera, kdy zůstanou butiky a obchody na Praze 1 otevřeny do noci a připraví si pro své návštěvníky mnohá překvapení.

K největší oslavě nakupování a módy v České republice se navíc kromě všech trendsetterů, celebrit a shopaholiců přidá také známá DJka Veronika Ruppert aka NEORU (goo.gl/xDpytc), která bude atmosféru celé promenády dotvářet se svým hudebním vystoupením celý večer, od 18. do 22. hodiny.

Pro pohodlí návštěvníků bude k dispozici oficiální šampaňské Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku MUMM či make-up point Estée Lauder. 

Pařížská Harper’s Bazaar Shopping Night proběhne jako jeden z bodů oficiálního doprovodného programu MBPFW S/S18 a uskuteční se v pátek 1. září 2017 od 18h do 22h.

Vstup je volný.
Mercedes-Benz Prague...
Tel:
Pařížská
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: