Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Pražské cyklozvonění

NaKole, z.s.

zpět na výpis akcí
 

Rodinný festival s cyklojízdou. 

Datum:17. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: sport|běh a kolo

Další ročník rodinného festivalu Pražské cyklozvonění proběhne v neděli 17. září 2017. 

Na všechny, kteří mají rádi pohyb a dobrou zábavu, čekají připravené cyklotrasy vedoucí z různých míst po celé Praze a zakončené v Kaizlových sadech poblíž Invalidovny. Rodinné odpoledne potom dá zažít atmosféru babího léta a prodloužit si na chvíli prázdniny.

Na odpolední festival plný zábavy, exhibicí, hudby a soutěží bude možné dojet na kole společně s některou z více než dvaceti skupin pod vedením zkušených cyklistů. Vytipované trasy povedou v naprosté většině po bezpečných cestách. Nejdelší z nich měří 30 km a vede z Průhonic, nejkratší tříkilometrovou cestu projedou cyklisté z pražských Vinohrad, včetně průjezdu Žižkovským tunelem. Cyklojízda má za cíl ukázat atraktivní místa, z nichž nejkrásnější jsou Prokopské údolí, Modřanská rokle, Chuchelský háj nebo les v údolí Kunratického potoka.
 

NaKole, z.s.
Tel: 603 432 172
Kaizlovy Sady
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: