Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
září

Radnice dokořán 2017 - Obsazeno

Staroměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Přijďte ve dnech 15. – 17. září a prohlédněte si historický komplex jako nikdy předtím! 

Začátek:15. 09. 17
Konec:17. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: poznání|památky

Zavítáte do reprezentačních sálů radnice a jejího podzemí, prohlédnete si svatební síně a sestoupíte i do kanalizace pod radnicí. K návštěvě pozve i dům U Minuty nebo běžně nepřístupné sklepy domů na Malém náměstí.

Prohlídky doplní doprovodný program – zajímavosti z probíhající rekonstrukce věže i oprav minulých, hudební vystoupení, divadlo, smilebox (foto na počkání), známé osobnosti, ukázka svatebního obřadu, prezentace svatebního salónu a zákulisní informace z pořádání svateb a jejich historie. Nebude chybět ani kvíz o ceny.

Program bude patřit i dětem. Stanou se svědky zasedání městské rady a setkají se s mistrem Hanušem, se kterým společně sestrojí slavný pražský orloj.

Vstup ZDARMA.
Kompletní program ke stažení ZDE. Další informace a registrační formulář naleznete ZDE.

Staroměstská radnice
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: