Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
srpna

Plný Block vol.4 – Summer Jam

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Přijď s námi oslavit léto – ve vší parádě!

Datum:10. 08. 17
Čas:15:00 - 18:00
Kategorie: zábava| gastro|cukrárny a lahůdky

Druhý čtvrtek v srpnu plánujeme ponořit Vnitroblock do pravé letní pohody. A protože dobře víme, že k tomuhle nejskvělejšímu ročnímu období neodmyslitelně patří koupání, zmrzlina, grilčo a hudba – všechny zmíněné nezbytnosti jsme zařídili!

V uličce ti napustíme bazén, k tomu můžeš ochutnávat výbornou zmrzlinu od Angelato, SANI Authentic Italian Gelato, Fruteama - Ovocné Nanuky povečeřet něco dobrýho z grilu a poslechnout si v akustické podobě pecky z repertoáru kapely Republic of Two. (Republic of two akusticky) A krom toho budeš mít možnost pochutnat si na pravém tropickém osvěžení od Mladý kokos CZ, skočit se naučit něco nového na Papavera - květinářství workshop, nechat si v Beauty baru namalovat hennou super letní ozdobu a podívat se, jestli ti náhodou v letním šatníku nechybí nějaký kousek z našeho Summer Fashion Marketu. Na něm (mimo jiné) najdeš spousta plavek, šatů, sukní, tílek, pláštěnek, čelenek a dalších festivalových doplňků, ale taky longboardy a nafukovačky. To vše od českých i zahraničních designérů.

Tak nahoď letní mood a doraz za námi!

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: