Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
května

Májová sborovna rádia Classic Praha 2017

Classic Praha

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si zazpívat či poslechnout tři písně v originální aranži přímo pro tuto příležitost od Veroniky Ptáčkové. 

Datum:08. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 18:00
Kategorie: kultura|hudba

Rok se s rokem sešel a my si vás srdečně dovolujeme pozvat na Májovou sborovnu rádia Classic Praha. Rádi zpíváte nebo vás baví poslech sborového zpěvu? Pak je naše v pořadí již čtvrtá Sborovna právě pro vás! Sborovna je koncept, který pravidelně opakujeme v různá roční období a snažíme se dát dohromady sbory i jednotlivce, které pojí společná láska ke zpěvu a svou vášeň rádi sdílí s ostatními. 

Přijďte si zazpívat či poslechnout tři písně v originální aranži přímo pro tuto příležitost od Veroniky Ptáčkové. Tentokrát jsou na programu pohádkové songy Jestli to nebude láska, Miluju a maluju a nezapomenutelný zamilovaný hit skupiny The Beatles All You Need Is Love. Taktovky se opět chopí sbormistryně Lucie Freiberg ze smíšených sborů Lucky Voice Band - Praha a Myšmaš. 

Oslavme měsíc lásky společně! 
ZPÍVAT MŮŽE KAŽDÝ - SBOR ČI JEDNOTLIVEC.

Pro získání nahrávek a not pište na sborovna@classicpraha.cz 

 

Classic Praha
Tel:
Kampa
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: