Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
května

Open House Praha 2017

Open House Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Festival otevře veřejnosti zdarma více než 40 běžně nepřístupných budov a prostorů.

Začátek:13. 05. 17
Konec:14. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: poznání|památky

Třetí ročník festivalu otevřených budov je tady! Tentokrát vás pozveme do 43 zajímavých budov a prostorů, do kterých se po zbytek roku běžně nedostanete.

Budete mít příležitost nahlédnout do moderních novostaveb, jako je budova Enterprise Office Centre – nové sídlo společnosti AVAST nebo univerzální plovoucí dům PORT X. Pokud preferujete doušek historie, zveme vás do Invalidovny, Nákladového nádraží Žižkov či Paláce Lucerna. Máte radši netradičnější stavby? Chráněné zdravotnické pracoviště Thomayerovy nemocnice, Libeňský plynojem, sportovní areál Velodrom na Třebešíně nebo zákoutí Evangelického hřbitova ve Strašnicích uspokojí i náročnějšího návštěvníka. Kromě vybraných budov, které jsme zpřístupnili v minulých dvou letech, máte příležitost letos nově navštívit například sídlo společnosti Seznam.cz, sídlo Českého rozhlasu Regina a Region v Karlíně, Winternitzovu vilu nebo zažít netradiční výhled ze střechy proslulého Domu módy na Václavském náměstí.

Vstup do všech objektů je ZDARMA.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: