Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
května

Rostlinná štafeta & 5. narozeniny Zahrady na niti

Zahrada na niti

zpět na výpis akcí
 

Rostlinný večírek, kde si můžete vyměnit svoje nechtěné výpěstky za nechtěné výpěstky někoho jiného

Datum:04. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

K příležitosti 5. narozenin Zahrady na niti je tu další Rostlinná štafeta!
Rostlinný večírek, kde si můžete vyměnit svoje nechtěné výpěstky za nechtěné výpěstky někoho jiného. Poslat dál rostliny, které už nechcete a získat naopak nějaké, které ještě nemáte.

Účast není podmíněná přinesením rostlin, jedinou podmínkou je, že si každý účastník musí MINIMÁLNĚ JEDNU ROSTLINU ODNÉST!!!

Máte doma rostliny, řízky, semínka, které nechcete, nevejdou se vám domů, je vám líto rostliny vyhazovat nebo máte prostě moc stejných druhů a chtěli byste nějaké jiné? Nejste zatím moc velký pěstitel, ale rádi byste si domů pořídili květiny s příběhem? Tak to potřebujete přijít na Rostlinnou štafetu! 

Přijďte ve čtvrtek 4. května do Zahrady na niti, vemte nebo nevemte s sebou svoje nechtěné exempláře a pošlete je štafetou dál!
 

Zahrada na niti
Tel: 725817858
Školská 7
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: