Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
dubna

Ethno food festival

KD Kyje

zpět na výpis akcí
 

Stánky s etnickou kuchyní doprovázené pohádkou a výtvarnými dílnami (akce v rámci kampaně Setkání kultur, kterou pořádá MČ Praha 14)

Datum:08. 04. 17
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 19:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba gastro|

Vydejte se s námi na cestu kolem světa - pochutnejte si na tradičních pokrmech z různých zemí, potěšte své děti pohádkou, nebo si spolu s nimi vyrobte krásné loutky. Chybět nebudou ani tanečky pro holky i chlapečky.

Také v letošním roce se Praha 14 vydá na výlet po různých zemích světa. Obyvatele i návštěvníky městské části čeká již osmý ročník kampaně Setkání kultur, která nabídne mimo jiné i gastronomický zážitek s doprovodným programem v KD Kyje: Ethno food festival.

Těšit se můžete na:

Stánky s etnickou kuchyní - k ochutnání budou pokrmy nejen z Gruzie, Ruska nebo Indie, uvaří pro vás mimo jiné i lokální restaurace SOCHI nebo Rang De Basanti

Pohádku pro děti (od 15:00) - Studio DAMÚZA vám představí hru Suprkluk. „Příběh zdánlivě obyčejného chlapce, který je odstrkován svými spolužáky, aby v sobě postupně našel svoje skutečné vnitřní já. Na první pohled obyčejný příběh o nejistotách, které sami cítíme a se kterými se musíme v životě potýkat. Něco, co se může stát téměř každému z nás.“

Výtvarnou dílnu pro děti - máte rádi loutkové divadlo a loutky? Vyrobte si s námi vlastní! Na naší dílně vám Studio DAMÚZA ukáže, jak si z obyčejných ponožek vyrobit krásné loutky.

Hudebně - taneční vystoupení

A my se těšíme na vás!

Na festival navazuje Hudební komponovaný večer v KD Kyje.

Vstup: ZDARMA

 

Setkání kultur je kampaň městské části Praha 14, která každoročně přibližuje zvyklosti a kulturní dědictví jiných národů a podporuje vzájemnou toleranci mezi majoritní společností a cizinci. Mediálním partnerem akce je ČRo Regina.

KD Kyje
Tel: 226 220 533
Šimanovská 47
Praha, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: