Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
ledna

Beach s Markét Slukovou a Bárou Hermannovou

Beach Service - Sport Vítkov

zpět na výpis akcí
 

Děti od 7 let se setkají v areálu na Vítkově s nejlepšími českými beachvolejbalistkami.

Datum:07. 01. 16
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: sport|míčové sporty, pro děti| Sport

Od 15 do 17h zde proběhne trénink vedený trenéry Beach Service, ve spolupráci s Markétou Slukovou a Bárou Hermannovou - halovými mistryněmi střední Evropy a vítězkami světovky v Turecku.

Jak bude seznámení s plážovým volejbalem vypadat?
Vítkovský areál bude od 15h přístupný všem, co se chtějí dozvědět více o plážovém volejbalu. Děti si mohou spolu s Maki a Bárou rovnou i zatrénovat.

Trénink odstartuje společnou rozcvičkou. Následně se děti do 10 let budou věnovat různým soutěžím, hrám, házení a chytání. Zájemci starší deseti let se seznámí se základy plážového volejbalu. Na závěr si pak všichni zahrají buďto přehazovanou nebo klasický beach volejbal.

Každý bude mít možnost zahrát si s předními českými hráčkami Markét Slukovou a Bárou Hermannovou, které se v září 2015 staly součástí týmu Beach Service.

Beach Service - Spor...
Tel: 733 129 473
Pražačka
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: