Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
ledna

Grand Restaurant Festival

MauMau

zpět na výpis akcí
 

Skvělé pokrmy v nejlepších restauracích za zvýhodněné festivalové ceny!

Začátek:15. 01. 16
Konec:29. 02. 16
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: gastro|restaurace

Šéfkuchaři prestižních restaurací z jubilejního XX. vydání Maurerova výběru Grand Restaurant nabízí zvýhodněné degustace od 250 Kč v kategoriích Gastronaut, Terroir a Inspirace. Výjimečnou ingrediencí festivalu je pokrm ve stylu "Taste-Waste". Jen v Evropě se promrhá téměř 40% všech potravin a surovin. Ani nám to není jedno! Během festivalu ochutnáte jak plýtvání vnímají významní šéfkuchaři z celé ČR.
 
Úvodní Galavečeře
Grand Restaurant Festival zahájí 15.1. 2016 Úvodní Galavečeře ve stylu “Taste-Waste” v restauraci Bellevue. 12 degustačních chodů od 3 chefů: Nicolas Isnard, z Francie (*Michelin), Mahavir Kanswal z Indie a Marek Šáda z Česka. Kromě amuse-bouche, na každém talířku během 3 samostatných chodů budou návštěvníkům servírovány vždy 3 různé degustační porce snoubené s vínem a nealko nápoji. Budete svědky unikátní ochutnávky vysoké gastronomie, ale též si budete mezi sebou moci tipovat, který chod je od jakého kuchaře? Francouze? Inda? Nebo Čecha?

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: