Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
července

Rytířské dny na Pražském hradě

Pražský hrad

zpět na výpis akcí
 

Rytířská klání, středověká hudba a další.

Začátek:11. 07. 15
Konec:12. 07. 15
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Víkendová akce v divoké přírodě Jeleního příkopu je určena nejen pro děti a jejich rodiče, ale pro všechny, kteří se rádi zasní a představují si, jak šel život v dávných dobách.

Skupina špičkových kaskadérů - statečných rytířů v nablýskané zbroji na ušlechtilých koních - předvede rytířská klání hodna Pražského hradu. Turnaj bude probíhat třikrát denně. V areálu horního Jeleního příkopu budou připravena různá zastavení, která umocní atmosféru rytířských dnů. Návštěvníci si mohou prohlédnout rytířský tábor, či se zaposlouchat do tónů středověké hudby.  Uvidí jeřáb pro vytahování rytířů na koně a různé dobývací stroje.

Součástí programu jsou také dobová řemesla a předvádění útrpného práva.  V táboře malých rytířů se děti mohou pustit do plnění různých úkolů. Například psát husím brkem, šermovat či vyrábět drátěné košile. Můžete se zde občerstvit či zakoupit rukodělné suvenýry.

Pražský hrad
Tel: 224 372 201
Pražský hrad
Praha 1, 119 08
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: