Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Prague Ice Cream Festival

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

1. kopeček Pražského Ice Cream festivalu ochutnáte již brzy.

Datum:30. 08. 15
Cena:od 110 Kč
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|festivaly

Pražský nejvíc cool festival! Přijď se pobavit s rodinou nebo přáteli na Prague Ice Cream festival - svátek všech druhů zmrzliny! Osvězí vás vaši oblíbení místní i světoví výrobci. Za mírný vstup ochutnej několik druhů zmrzliny a užij si den v krásném prostředí se zajímavým programem. Když nakupování je potěšením. Kupte si vstupenku v předprodeji za 110,- Kč. Děti do 6 let vstup zdarma.

Vstupenka umožňuje vstup do areálu, kde si budete moct koupit zmrzlinu za výhodnou cenu od těch nejlepších zmrzlinářů. Bude zajištěn doplňkový prodej kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů, jídla a také kulturní program pro celou rodinu a přátele.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: