Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
srpna

Floorball Czech Open 2015 Praha

Tatran Střešovice

zpět na výpis akcí
 

Pražská mezinárodní florbalová klání vstupují do svého dalšího roku. 

Začátek:13. 08. 15
Konec:16. 08. 15
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: sport|florbal

Pražská mezinárodní florbalová klání vstupují do svého dalšího roku. Je to až neuvěřitelné, ale florbal v Čechách může po dvou dekádách konečně napsat a prožít svou "23st Bohemian Floorball Rhapsody".

Pražská mezinárodní florbalová klání vstupují do dalšího roku – koná se již třiadvacátý ročník Floorball Czech Open. Nejprestižnější klubový florbalový turnaj tradičně láká nejlepší týmy světa. Pro zástupce českého florbalu se tím nabízí ideální možnost porovnání aktuální výkonnosti. Soutěže se pravidelně účastní několik stovek týmů a program uvidí diváci ve dvou desítkách hal.

Ať už jste florbalové naděje, zářící hvězdy, borci na kolech či nestárnoucí veteráni. “Bohemian Floorball Show Must Go On“!

 

Tatran Střešovice
Tel: 774 254 075
Sibeliova 368
Praha 6, 162 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: