Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
července

Za dveřmi 2015

ART Prometheus

zpět na výpis akcí
 

Mezinárodní festival pouličního divadla

Začátek:13. 07. 15
Konec:18. 07. 15
Cena:od Zdarma
Čas:21:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Pražský festival pouličního divadla Za dveřmi oživí už tradičně červencové ulice hlavního města. 7. ročník festivalu Za dveřmi přinese hned několik novinek. Akrobati, herci, performeři, hudebníci i velké loutky zaplaví nejen centrum Prahy, ale nově také oživí holešovické Výstaviště. Festival přichystá české i světové premiéry či mezinárodní site specific performance. Jako obvykle se můžete těšit na hvězdy pouličního divadla z celého světa a na nejlepší českou tvorbu. Festival Za dveřmi se koná od 13. do 18. července, vstup na představení je zdarma.

Během šesti festivalových dní se představí umělci ze sedmi zemí světa – od Ruska, Polska, Slovenska a Německa přes Francii, Španělsko až po Izrael. Přijede například soubor Serious Clowns s Adamem Readem, který tvořil se slavným Cirque du Soleil, a Fyodorem Makarovem, spolupracovníkem Slavy Polunina. Francouzští Cie Underclouds se představí s večerní open air performance FUNAMBUS. Prahu navštíví mimo jiné také španělský soubor Compagnie La Tal, který letos získal ocenění za nejlepší pouliční představení na největším veletrhu umění v německém Freiburgu. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: