Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
května

Den otevřených dveří Kramářovy vily

Úřad vlády České republiky

zpět na výpis akcí
 

Prohlédněte si Kramářovu vilu zdarma

Datum:08. 05. 14
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: poznání|památky

8. 5. - Ministerstvo zahraničních věcí, Úřad vlády ČR – Kramářova vila

V souvislosti s větší otevřeností vlády vůči občanům a zároveň při příležitosti oslav výročí 10 let od vstupu ČR do Evropské unie bude zpřístupněna veřejnosti Kramářova vila, reprezentativní sídlo předsedy vlády ČR.

Akce pro širokou veřejnost v budovách státních institucí České republiky konaná u příležitosti Dne vítězství doprovázená výstavou Evropa hodnot a idejí a koncertem v zahradě Černínského paláce a dnem otevřených dveří v Kramářově vile.

Prohlídky budou probíhat v čase od 10:00 do 16:00 hodin. Zájemci se mohou těšit na krásný interiér Kramářovy vily i zahradu včetně odborného výkladu průvodců, a to nejen o historii vily, ale i o jejích původních majitelích Naděždě Kramářové a Karlu Kramářovi.

Více informací najdete zde!
 

Úřad vlády České rep...
Tel: 224 002 709
Gogolova 212/1
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: