Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Don Airey /Deep Purple/

Nová Chmelnice

zpět na výpis akcí
 

Člen veleslavných hardrockerů Deep Purple přijíždí koncertovat se svým hvězdným doprovodným bandem!

Datum:21. 03. 14
Cena:550 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Je to sestava ostřílených muzikantů s pozoruhodnou hudební historií:
Carl Sentence - vocals (Krokus, Geezer Butler Project)
Darrin Mooney - drums (Gary Moore, Primal Scream)
Rob Harris – guitars (Jamiroquai, Kylie Minogue, Gary Numan)
Lawrence Cottle - bass (Sting, Cher, Black Sabbath, Eric Clapton)

Koncertní setlist bude obsahovat největší hity od kapel kde Airey v minulosti působil (Rainbow, Ozzy Osbourne, Whitesnake…), písně od Aireyho současné kapely Deep Purple i skladby ze sólových desek včetně nového studiového alba s názvem Keyed Up.

Don Airey se narodil 21.6.1948 v Sunderlandu. Tento typický britský gentleman každým coulem, začal svou profesionální hudební kariéru v Londýně v roce 1974 a nyní patří do absolutní extratřídy instrumentalistů žánru klávesových nástrojů.

V roce 2002 od párplů odchází ikonický varhaník Jon Lord do rockového důchodu a jedinou adekvátní náhradou se může stát jen Don Airey! Stává se ihned plnohodnotným členem Purple a své kvality již deset let potvrzuje při studiové práci i při pověstných živých párplovských koncertech.

V době po skončení světového turné Deep Purple přijede Don Airey opět do Česka potěšit všechny příznivce špičkového hardrocku! Slavného klávesistu známého hlavně z velkých arén a stadionů si nyní mohou jeho příznivci vychutnat tentokrát nablízko v příjemném klubovém prostředí na Nové Chmelnici.

Pořádající agentura - Ozzy a potkan - tel. 603 531 943, e-mail: ozzyapotkan@seznam.cz

Nová Chmelnice
Tel: 284684498
Koněvova 2597/219
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: